ÇORUM / İSKİLİP - Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

03645119387
Adres
HACI PİRİ MAHALLESİ ,MEZARLIK YOLU CADDESİ , MESLEK LİSESİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ ,NO 4
Vizyon
ŞEHİT EMRE DOKUMACI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 3.KADEME MÜDÜRLÜĞÜ yönetici, öğretmen ve personelleri olarak Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin; -Birey olarak maksimum bağımsızlığa erişmelerini sağlamak, -Engeli nedeniyle tüketici konumda olan bireyi üretici konuma geçirerek kendine olan güvenini ve motivasyonunu artırmak, -Ailelere de eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçası olduklarını fark ettirmek, -Bireyin gelişimini sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklemek, -Öğrenciyi toplumdan soyutlamadan entegrasyonunu sağlamak vizyonumuzdur.
Misyon
Alanında uzman öğretmenlerimizle uygun koşullarda, bireyin gelişim özellikleri ve farklılıkları dikkate alınarak düzeyine uygun eğitim programları hazırlayarak, sosyal hayata uyumu ve bağımsız yaşam becerileri kazandırmak için uygun yöntemler kullanmak ve bireyin bağımsızlaşmasını sağlamak misyonumuzdur.
Yerleşim Yeri
HACI PİRİ MAHALLESİ, MEZARLIK YOLU CADDESİ ,MESLEK LİSESİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, NO:4
İLÇE MERKEZİNDE